1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.71 (7 hlasů)

asus

Technologie chlazení DirectCU II a ventilátor CoolTech - vyšší rychlost a tišší provoz při hraní her
Technologie chlazení DirectCU II využívá vysoce vodivé 10mm měděné tepelné trubice, které jsou v přímém kontaktu s grafickým procesorem karty, takže teplo je odváděno rychle a velmi účinně. Efektivnějšího chlazení grafické karty GTX 780 Ti DirectCU II je dále dosaženo použitím chladiče, který je o 220 % větší než referenční řešení, a také ventilátoru CoolTech vyvinutého společností ASUS. Tento ventilátor se vyznačuje speciální nosnou konstrukcí a hybridními lopatkami (vnitřní hvězdicový fukar a vnější lopatky ve tvaru okvětních lístků), které zajišťují vícesměrné proudění vzduchu. To urychluje odvádění tepla a zaručuje stabilní grafický výkon.
Kombinací těchto inovací od společnosti ASUS nabízí grafická karta GTX 780 Ti DirectCU II až o 30 % nižší teploty a 3× tišší provoz než referenční karty – to znamená rychlejší a plynulejší hraní špičkových herních titulů s velmi nízkou úrovní hluku.

Stabilní napájení zaručuje stabilní výkon
Další technologií od společnosti ASUS integrovanou v grafické kartě GTX 780 Ti DirectCU II je systém napájení DIGI+ s napěťovými regulátory (VRM). Jde o 10fázový systém napájení, který ve srovnání s referenčními řešeními snižuje napěťové rušení o 30 % a zvyšuje energetickou účinnost o 15 %. Systém napájení DIGI+ VRM rovněž rozšiřuje rozsah modulace napětí a zlepšuje celkovou stabilitu a životnost – ve srovnání s referenčními kartami až o 250 %.
Systém napájení DIGI+ VRM navržený společností ASUS obsahuje extrémně odolné kondenzátory s organickými polymerovými polovodiči (POSCAP), přičemž samotná grafická karta GTX 780 Ti DirectCU II má hliníkovou zadní desku, která dále snižuje napěťové rušení, zvyšuje odolnost, rozšiřuje možnosti přetaktování a zlepšuje stabilitu.

Nástroj GPU Tweak -  přetaktování snadno a bezpečně
GTX 780 Ti DirectCU II obsahuje nástroj GPU Tweak nabízený výhradně u grafických karet ASUS. Tento nástroj přináší uživatelům různé ovládací prvky, které jim umožní využít výkon grafického procesoru GTX 780 Ti na maximum. Umožňuje detailně nastavovat rychlost a napětí grafického procesoru i rychlost grafické paměti v reálném čase.
Pomocí nástroje GPU Tweak Streaming lze v reálném čase sdílet aktuální dění na obrazovce přes internet – ostatní tak mohou živě sledovat vaše herní výkony. Okno se sdíleným obsahem lze navíc opatřit názvem a doplnit posuvným textem, obrázky a záběry z webové kamery.

Technické parametry GTX780TI-DC2OC-3GD5

•    NVIDIA GeForce GTX 780 Ti
•    PCI Express 3.0
•    OpenGL 4.4