Taipei, Taiwan – AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představuje novou kameru AirCam OD-600HD, což je venkovní otočná Dome IP kamera. AirCam OD-600HD je součástí nové generace AirLive IP kamerového řešení, které má již MegaPixelový čip, kvalita obrazu je HD a kódování H.264, které má obecně nižší nároky na síť i zálohovací prostor. Tato kamera je otočná, se zoomem a venkovním krytem a AirLive OD-600HD je tedy použitelná i ve složitých kamerových systémech s velkými nároky na kvalitu obrazu a přenosu.

Jedinečnost této kamery se projeví už krytem, tělo kamery je z kovu a tvrzeného skla, což ji činí odolnější proti rozbití. Je take odolná vůči vodě, prachu atd. Kamera může být napájena přes PoE (Power over Ethernet), což snižuje potřebu kabelů a usnadňuje instalaci.

Kamera AirLive OD-600HD má otočné funkce vertikálně 355 a náklon 90, což zvětšuje zabezpečený prostor několikanásobně s jednou kamerou. Jak bylo zmíněno dříve je vybavena kódováním H.264, MegaPixelovým čipem a HD kvalitou. S HD obrázky můžete digitálně zoomovat obraz bez ztráty detailů.

Jednou z výhod IP kamer oproti CCTV je možnost sledovat je kdekoli přes internet. Obrázky z AirLive OD-600HD můžete sledovat nejen přes internet, ale také přes 3G mobilní telefon, protože tato kamera podporuje RSTP protokol.Díky otočnosti, zoomu a krytu odolnému proti vandalům je AirLive OD-600HD nejvhodnější pro sledování velkých proctor jako jsou parkoviště, skladiště, farmy, statky, depa atd.

Nový software je kompaktní media-centr software, který umožní našim zákazníkům sledovat a nahrávat TV, zobrazovat fotky, poslouchat muziku, automaticky vyhledávat programy, plánovat nahrávání, Time-Shifting, EPG, PIP, vícekanálové náhledy a spoustu dalšího.

Pro vice informací o AirLive AirCam OD-600HD, klikněte zde AirLive AirCam OD-600HD.

Doporučená cena je 10 900,- Kč vč. DPH