Taipei, Taiwan – AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, oznamuje, že brzy uvede svůj poslední počin AirLive Traveler 3G kapesní bezdrátový router vhodný hlavně ke sdílení mobilního 3G připojení na náš trh.

Popularita 3G mobilního internetu stoupá a roste počet uživatelů tohoto připojení, neboť ceny rychle klesají a připojení je dostupnější. V krátkosti, 3G umožňuje simultání použivání hlasových a datových služeb a vyšší přenosové rychlosti. Tím pádem 3G sítě umožňují mobilním operátorům nabídnout svým zákazníkům lepší služby s využitím větší kapacity sítě.

Tato fakta přivedla AirLive k vývoji nejnovějšího produktu Traveler 3G. Jedná se o přenosný bezdrátový 3G router, který umožňuje snadné sdílení 3G nebo xDSL internetu mezi vice počítači, notebooky nebo jiné zařízení. Unikátní design přináší velkou mobilitu routru, které je velmi tenký a lehký, velmi vhodný na cesty. Obsahuje Li-On nabíjecí baterii, která uživateli dovoluje surfování na internetu až 2h hodiny kdekoli je dostupné 3G připojení.

Vše co tento router vyžaduje je USB modem od vašeho poskytovatele 3G mobilního internetu a můžete ho bezdrátově sdílet přes 11B/G/N Wi-Fi nebo po lokální síti. AirLive také vytvořilo funkci domácího routeru, který je kompatibilní se standardním internetovým připojením, takže pokud vaše připojení z nějakého důvodu spadne, 3G bude záložním zdrojem internetu.

AirLive Traveler 3G je kompatibilní s mnoha známými 3G modemy (Vodafone, Alcatel, T-Mobile, Quanta, Maxon, ZTE a další) a není třeba instalovat ovladače.

Vysoká bezpečnost je zajištěna díky WPS (Wifi protected Setup) tlačítku nebo je možno šifrování WEP, WPA, WPA2 a také vestavěný firewall, který ochrání vaše data během připojení.

Instalace a nastavení je jako obvykle velmi uživatelsky jednoduché a obsahuje také možnost vzdálené zprávy zařízení přes internet.

Pro vice informací o Traveler 3G, klikněte zde AirLive Traveler 3G.

Doporučená cena je 2 899,- Kč